Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Tilburg

BBQ bestellen Tilburg

Lunch bestellen Tilburg

Brunch bestellen Tilburg

Stamppot bestellen Tilburg

Gourmetten bestellen Tilburg

Hapjes bestellen Tilburg

High Tea bestellen Tilburg

Tapas bestellen Tilburg

Italiaans bestellen Tilburg

Grieks bestellen Tilburg

Desserts bestellen Tilburg

Walking dinner Tilburg

Food truck Tilburg

Snackwagen Tilburg

Borrel bestellen Tilburg

Live Cooking Tilburg

In Tilburg, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Al met al, in Tilburg is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.