Koningsdag Tilburg


De dag van de koning is een van de grootste feesten van het jaar in Tilburg, trekken veel mensen op af, de stad barst van de drukte. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, met een lekker hapje en een drankje, kan Catering in Tilburg je helpen om voor deze heugelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, of het nu een ontbijt is, een middagdiner of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, het kan allemaal.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens te personaliseren. Ons assortiment is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en vakmanschap, voor je klaar, en leveren het voedsel samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Tilburg.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je een offerte wilt aanvragen, kun je dit op onze webpagina doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven, hoe meer informatie je met ons deelt, hoe meer wij je een perfecte op maat gemaakte offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er bijzondere verzoeken bestaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, specifieke dieetwensen.

Wanneer je de prijsopgave hebt ontvangen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit kun je op onze website regelen. Maak je keuze, maak gemakkelijk en snel een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de financiële transactie, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het iDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Tilburg?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Tilburg
Buffet bestellen Tilburg
High Tea bestellen Tilburg
Tapas bestellen Tilburg
Lunch bestellen Tilburg
Gourmetten bestellen Tilburg
Borrel bestellen Tilburg
Italiaans bestellen Tilburg
Grieks bestellen Tilburg

Het is duidelijk, we hebben echt een breed scala aan opties, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben ook op deze feestelijke dag lekker veel verschillende soorten bieren, en een verscheidenheid aan cocktails beschikbaar. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Tilburg: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, met voor elk wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij maken deze voor je in orde. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Heel veel plezier!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.