Hapjes bestellen Tilburg

Het organiseren van een borrel in Tilburg, voor welke gelegenheid dan ook, kan best een taak zijn. Het is dan fijn om dingen uit handen te kunnen geven, zoals bijvoorbeeld de snacks. Een geslaagde borrel staat of valt immers met een goede verzorging van de inwendige mens. Als de sfeer op een borrel gezellig is, maar de hapjes zijn matig, dan wordt de borrel door de gasten toch als minder geslaagd ervaren. Misschien hebt u de film “Love Actually” gezien en herinnert u zich de leuke scene waarin Colin probeert een gesprek aan te knopen met een aantrekkelijke dame en daarbij als gespreksopener de hapjes afkraakt die hij aan de gasten moet serveren. Dan blijkt de leuke dame de culinaire meester va deze hapjes te zijn…. Dit was anders gelopen wanneer de hapjes heerlijk waren geweest 😊.

Mogelijk hebt u een locatie gereserveerd waar hapjes en drankjes direct besteld kunnen worden. Maar indien dat niet het geval is, dan kunt u altijd via deze website bij catering in Tilburg terecht.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Garantie op kwaliteit!

Voor bovenstaande beschreven filmscene hoeft u in ieder geval niet te vrezen. Wij staan garant voor de cateraars in Tilburg met wie u in contact komt via onze website. Dat geldt zowel voor de sanitaire werkwijze bij de bereiding als voor de excellentie en smaak van de geleverde hapjes. Vanzelfsprekend valt er over smaak te discussiëren, dus voordat u bestelt, kunt u zelf gaan proeven.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Assortiment cateraars

De bereiding van lekkere hapjes is slechts één klein deel van het assortiment dat de cateraars in Tilburg te bieden hebben. Naast borrels zijn er andere gelegenheden waar catering u zorgen uit handen kan nemen. Dit kan in principe gelden voor iedere gelegenheid waar veel mensen zijn en waar gegeten wordt. Denk hierbij aan: bruiloften, verjaardagen, doop- en communiefeesten, schoolfeesten, buurtfeesten, bedrijfsfeesten, Kerst– en Nieuwjaar, etc.. Maar ook voor feesten kan catering ook van betekenis zijn wanneer u bijvoorbeeld een zakenrelatie een lunch wil aanbieden op locatie op uw kantoor en wanneer het broodje van de broodjeszaak om de hoek niet “sjiek genoeg” is. Een samenkomst na het afscheid van een dierbare kan eveneens een gelegenheid zijn waarbij een cateraar u zorgen uit handen nemen.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis
Voor de meeste hiervoor genoemde feesten en partijen is een buffet regelen in Tilburg een goede optie. Een buffet heeft verschillende gerechten en zo is er voor iedere gast wel iets bij dat hij of zij lekker vindt. Verlangt u naar iets anders dan een buffet, dan zou u een barbecue in Tilburg kunnen bestellen. Echter, hoe gezellig ook, een BBQ is niet ieder “zijn ding”. Niet iedereen houdt van grote stukken vlees of vis op zijn bord, voor sommigen is dit eenvoudigweg te zwaar. En als u veel vegetariërs verwacht op uw event, dan kan een BBQ uiteraard meteen van het lijstje worden gestreept. Een alternatief is tafelgrillen in Tilburg. Dat is overigens ook goed te doen voor vegetariërs, want dit gaat prima met vleesvervangers.

 

Als u echt iets totaal anders wilt, laat dan een food truck op uw event komen! Deze keuken op wielen biedt een keur aan lekkere “street food” gerechten.

 

En na al dat lekkere eten, zij het buffet, kooktafel of wat dan ook, is een lekker dessert in Tilburg ook zeer zeker op zijn plaats. Ook dat kunt u bij de Tilburgse cateraar bestellen. Voor degene die bijvoorbeeld een verjaardag te vieren heeft en geen groot feest op locatie wil houden, maar meer een gezellig en intiem samenkomen met familie en vrienden, is een High Tea bestellen in Tilburg erg leuk. Gezellig samenkomen onder het genot van lekkere sandwiches, petit fours, chocolade traktaties, smakelijke en kleurrijke Franse macarons, enz. Alleen van het idee ga je al watertanden!

 

Natuurlijk kunt u bij de catering in Tilburg ook terecht voor het bestellen van lunches in Tilburg. Deze kan bestaan uit een simpele broodmaaltijd voor een lunchbespreking van collega’s, maar ook voor de culinaire lunch met diverse gerechten voor een bespreking op uw kantoor met een zakenrelatie is een van de Tilburgse cateraars uw partner voor succes.

 

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

 • Op deze website vindt u alle mogelijkheden, van minisnacks tot uitgebreide maaltijdbuffetten.
 • Kies uit wat u wenst te bestellen en doe uw bestelling direct of vraag een offerte aan.
 • Een cateraar uit Tilburg zal vervolgens contact met u opnemen.
 • Nadat is besteld en de afspraken met de cateraar zijn gemaakt, zal de cateraar de bestelling op het gewenst moment bij u afleveren.

 

Vragen?

Misschien hebt u nog vragen na het lezen van deze tekst of wilt u meer weten over het assortiment? Misschien hebt u speciale wensen? Neem rustig contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.