Borrel bestellen Tilburg

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Tilburg

Wilt u tijdens uw borrel in Tilburg alles zelf samenstellen? Dat betekent dat u de inkopen moet verzorgen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Door een kijkje te nemen op onze website, waar diverse cateraars zijn aangesloten. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Vanzelfsprekend, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Tilburg

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. U heeft de mogelijkheid om het assortiment op onze website te bekijken en een keuze maken. Indien u graag een offerte wilt voordat u een bestelling plaatst, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Tilburg te reserveren. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer tijdens uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met Caribische specialiteiten. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Tilburg te overwegen. In Tilburg biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Tilburg nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Tilburg bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Tilburg een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Tilburg. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Tilburg is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Tilburg leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Een buffet bestellen in Tilburg is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Tilburg een passende keuze|dan is gourmetten in Tilburg een geschikte optie|dan past gourmetten in Tilburg goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Tilburg een uitstekende keuze}. Er is een divers aanbod van gourmetschotels beschikbaar. Voor de lunch in Tilburg is catering een betrouwbare partner. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Voor de zoetekauw onder ons: de cateraar kan ook desserts in Tilburg verzorgen. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Ongeacht wat u via onze website bestelt, al onze gerechten worden met liefde en aandacht gemaakt. Verder worden voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Hygiëne is voor ons van groot belang en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal u vervolgens benaderen om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.