Vrijgezellenfeest Tilburg

Een geslaagd vrijgezellenfeest is niet compleet zonder overvloedig lekker eten en veel drank. Laat dat nu net onze specialiteit zijn; lekker eten, heerlijke drank, vind je bij ons beide in overvloed, en van een fantastische kwaliteit. Catering in Tilburg kan van een vrijgezellenfeest een feest maken dat je nog lang zal heugen, met een grote glimlach op je gezicht. Wij nemen alles voor je uit handen wat betreft eten en drinken, en als je wilt kunnen we ook zorgen voor de aankleding van de tafels, en het verzorgen van het bestek. Klinkt je dat goed in de oren? Lees dan even verder, en kom meer te weten over ons assortiment, hoe je een offerte kunt aanvragen, en hoe je de bestelling kunt doen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Welk eten kunnen jullie leveren voor een vrijgezellenfeest, en niet te vergeten, welke drank?

Voor een vrijgezellenfeest, is er heel veel mogelijk, maar meestal komt het erop neer, dat het eten vooral veel moet zijn, net als de drank trouwens. We kunnen zorgen voor heerlijke schalen met eten uit bijvoorbeeld de Aziatische keuken. Of we kunnen bijvoorbeeld verschillende schalen met smakelijke tapas en andere verrukkelijke fingerfood opties aanbieden. Qua drank hebben we de keuze uit veel soorten alcoholische dranken, zoals lekkere biertjes uit alle windstreken, of de beste wijn, cocktails, energie drankjes enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Als je liever eerst een offerte wilt aanvragen voordat je een bestelling plaatst, is dat helemaal mogelijk en zelfs aanbevolen om onaangename financiële verrassingen te voorkomen. Het aanvragen van de offerte gaat heel makkelijk via deze website. Klik hiervoor op de button ”Offerte aanvragen“.

Het formulier wat dan tevoorschijn komt, dien je zo volledig mogelijk in te vullen. Geef zo specifiek mogelijk aan wat je wensen zijn, om hoeveel personen gaat het, speciale wensen, zoals vegetarische of glutenvrije opties. We zullen je offerte aanvraag vervolgens zo snel mogelijk in behandeling nemen, en zullen je een gepersonaliseerde offerte op maat bezorgen. De offerte is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend!

 

En mijn bestelling, hoe kan ik die plaatsen?

Een bestelling plaatsen gaat ook via de website. Je dient dan wel even een account aan te maken, daar ben je niet langer dan een minuut of 2 mee bezig. Vervolgens maak je een keuze uit ons brede assortiment. Wanneer je daar mee klaar bent, kun je overgaan tot betaling. Je kunt betalen via iDeal, en als je namens een bedrijf bestelt, kun je kiezen voor facturering, het klinkt allemaal heel eenvoudig, en dat is het ook, een kind kan de was doen! Je bestelling zal dan op de afgesproken datum, tijdstip en locatie worden.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat hebben jullie nog meer in het assortiment?

Ons aanbod omvat onder andere het volgende;

Kijk ook bij “assortiment” op onze website, om een compleet beeld te krijgen van ons aanbod, een heerlijk groot aanbod!

 

Vrijgezellenfeest Tilburg: Tot slot

We hopen je binnenkort als een van onze tevreden klanten te verwelkomen. Velen zijn je reeds voorgegaan, kijk maar naar de getuigenissen van onze klanten op onze website. Ik wens je alvast smakelijk eten, en een geweldige tijd op het vrijgezellenfeest!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.