High Tea bestellen Tilburg

De High Tea kennen we heden ten dage als een soort theekransje, een gezellige samenkomst met familie of vrienden waarbij men lekkere hapjes kan eten, zowel zoet als hartig, met daarbij een lekkere kop thee. Meestal vindt een High Tea plaats in de loop van de middag.
Hoewel de High Tea nu een gezellig en lekker uitje is, was dat vroeger anders. Arbeiders in Engeland aten eind van de middag direct na werktijd vlees of vis en dronken daarbij thee. Ze aten aan hoge tafels, vandaar de naam High Tea. Echter de High Tea van tegenwoordig heeft daar niets meer mee gemeen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

High Tea bestellen in Tilburg

Wilt u in Tilburg op locatie genieten van een gezellige High Tea Tilburg met een uitgebreide selectie van diverse theesoorten en overheerlijke zoete en hartige lekkernijen? Dan bent u bij de Tilburgse catering aan het juiste adres. Op onze website kunt u rustig het aanbod bekijken en uw keuze maken. Zodra u heeft besloten wat u wilt bestellen, kunt u direct uw bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Een van onze lokale cateraars in Tilburg neemt dan contact met u op om een offerte op te stellen of om uw bestelling te bespreken. Op de dag van de High Tea wordt uw bestelling op de door u gekozen locatie afgeleverd.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Niet alleen High Tea

Bij ons vindt u niet alleen High Tea, maar ook:

• Overweeg een buffetbestelling voor uw evenement of feest in Tilburg. Buffetten zijn vaak een uitstekende keuze om uw gasten een breed scala aan gerechten aan te bieden, zodat iedereen iets kan vinden dat bij hun smaak past, zelfs vegetarische opties.

• Geniet van een BBQ in Tilburg. Velen kunnen geen genoeg krijgen van een smakelijke barbecue. Een sappig stuk vlees of verse vis met knapperige groenten en heerlijke sauzen, wie kan dat weerstaan? Bij ons kunt u genieten van hoogwaardige BBQ-schotels met kwaliteitsvlees en vis, vergezeld van knapperig stokbrood en smaakvolle kruidenboter, plus een verrukkelijke pastasalade. Natuurlijk bieden we ook vegetarische BBQ-opties aan.

• Als grote stukken vlees niet uw voorkeur hebben en u uw gasten iets anders wilt aanbieden, is gourmetten in Tilburg een geweldig idee. Met kleinere porties vlees of vis kunt u genieten van variatie en blijft u langer genieten. Bij ons hebben we een ruime selectie aan gourmetschotels beschikbaar.

• Wilt u eens echt iets unieks voor uw feest, partij of evenement? Overweeg dan om een food truck op locatie te laten komen. Dit concept is overgewaaid uit Amerika, maar wie bijvoorbeeld Curaçao heeft bezocht, is er ook bekend mee. Daar zijn de food trucks, lokaal bekend als ’truk’i pan’, overal te vinden.

Deze keukens op wielen bieden een scala aan heerlijke gerechten en kunnen op vrijwel elke locatie worden opgesteld. Dus, ongeacht waar u van plan bent iets te organiseren, de food truck kan ter plaatse verschijnen.

• Afgezien van de eerder genoemde cateringopties, die voornamelijk gericht zijn op feesten en evenementen, zijn wij ook beschikbaar voor lunches in Tilburg. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige lunch of van plan bent om een klant op uw locatie te ontvangen met een uitgebreide lunch, wij zijn er om u te helpen. U wilt immers een goede indruk maken, en daar zullen wij ons uiterste best voor doen.

• Denkt u eraan om een borrel in Tilburg te organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Overweeg dan om de lokale cateraar in te schakelen. Naast een verscheidenheid aan drankjes biedt de cateraar heerlijke hapjes aan, waarvoor u zeker complimenten zult ontvangen, want wij zorgen goed voor uw gasten.

• Om uw BBQ, gourmetmaaltijd of uitgebreide lunch perfect af te sluiten, mag een verrukkelijk dessert niet ontbreken. Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van de heerlijke desserts die lokale cateringbedrijven in Tilburg aanbieden.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Advies en offerte

Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod van verrukkelijke gerechten, hapjes en desserts. U kunt altijd om advies vragen. Zoals eerder aangegeven, kunt u ook een offerte aanvragen voordat u een beslissing neemt.

In ieder geval zullen we ons best doen om uw gasten op uw feest of evenement te verwennen met gerechten die niet alleen erg lekker zijn, maar die ook op een visueel aantrekkelijke manier worden gepresenteerd of geserveerd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.