Moederdag Tilburg

Wanneer moederdag weer voor de deur staat, denkt u na hoe u uw moeder kunt verrassen op een originele manier. Steeds staat ze in de keuken om ervoor te zorgen dat het hele gezin aan tafel kan en van een smakelijke maaltijd kan genieten. Nu is het haar dag om achterover te leunen en verwend te worden. De catering in Tilburg kan u daarbij helpen. Bijvoorbeeld met een lekkere uitgebreide lunch in Tilburg, maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

De geschiedenis van moederdag

Het vieren van Moederdag heeft al meer dan honderd jaar geschiedenis. De allereerste viering vond plaats in 1908 in de Verenigde Staten. De erkenning van moeders heeft echter veel oudere wortels, en deze gewoonte gaat terug tot het oude Griekenland. Tot 1908 bestond er echter geen speciale dag ter ere van moeders. Sinds dat jaar biedt Moederdag de gelegenheid om iets bijzonders te doen voor alle moeders en onze dankbaarheid te uiten.

 

Moeder verwennen

Natuurlijk verwennen we moeder met een mooi cadeau. Echter, bij verwennen hoort ook dat mama een keer niets hoeft te doen. U kunt deze verwennerij al ’s ochtends beginnen met een ontbijt op bed. Dit kunt u zelf voor haar bereiden, maar u kunt ook een weelderig ontbijt bestellen bij de catering in Tilburg. Of geniet gezellig met het hele gezin van een brunch, lunch of ander feestmaal in Tilburg. De catering kan dit op elke gewenste locatie bezorgen, zelfs bij uw moeder thuis.

Voor moeders die houden van een lekkere kop thee in de namiddag, is de High Tea in Tilburg het ultieme genot. De High Tea in Tilburg is het ultieme genot voor moeders die graag in de namiddag van een heerlijke kop thee genieten. Deze cateringoptie is buitengewoon in trek omdat het de kans biedt om in goed gezelschap (familie, vrienden, collega’s, enz.) te genieten van een smakelijk kopje thee, begeleid door de meest verrukkelijke zoetigheden en hartige hapjes. Op onze website kunt u zelf een High Tea-menu samenstellen en de bestelling bij u (of bij uw moeder) thuis laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Moederdag in Tilburg

Misschien is uw moeder het zorgzame type dat ondanks moederdag toch de keuken in wil duiken om eten voor het hele gezin te gaan maken. Daar kunt u een stokje voor steken! Wat dacht u ervan om de keukenwerkzaamheden van uw moeder op Moederdag te onderbreken? De catering in Tilburg biedt talloze smakelijke menu-opties voor een heerlijke maaltijd en een gezellige avond. U kunt tapas bestellen in Tilburg, zo geeft u moederdag een mediterrane sfeer. Een cd van Julio Iglesias in de speler en u zit direct in een romantische Spaanse sfeer. Dat cd’tje kan ook vervangen worden door Eros Ramazotti voor wie meer van Italiaanse sfeer houdt, dan kunt u daarbij in plaats van tapas Italiaans bestellen. Wat dacht u van een lekkere pasta met een glas Chianti erbij? Stel dat u de Griekse eilanden heeft bezocht en denkt: “Geen zin in Spaans of Italiaans, ik ga voor Grieks.” Nou, dan zit u bij de catering ook goed, want Grieks bestellen kunt u bij ons ook.

Als u nog niet zeker weet welk eten u wilt laten cateren, overweeg dan eens om een buffet in Tilburg te bestellen.

Met dit idee zit u altijd goed, want het bestaat uit verschillende gerechten en biedt voor iedereen wel iets dat ze lekker vinden. Dit principe geldt ook voor het bestellen van gourmetten in Tilburg. Bij een buffet hebt u een vast tijdstip waarop het buffet opengaat en er gegeten kan worden. In tegenstelling tot een buffet is een gourmetschotel meer een beleving voor de hele avond. Hierbij bereidt u samen met uw gasten gedurende de hele avond kleine gerechten van de gourmetschotel. Gourmetten is al heel lang populair en zal dat ook blijven, omdat het gezellig en avondvullend is.

Voor wie niet van plan is een volledige maaltijd te bestellen maar toch iets gezelligs wil doen voor zijn of haar moeder, biedt de catering de mogelijkheid om hapjes te bestellen in Tilburg. Er is keuze uit een groot assortiment. U kunt deze hapjes laten bezorgen op zich, of combineren met de bestelling van een borrel in Tilburg.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Mogelijkheden te over

U merkt het wel: met de hulp van de catering kunt u van Moederdag een memorabele dag maken. Laat uw moeder genieten, want zij verdient het! De catering verzorgt de rest. Neem snel een kijkje op onze website om te ontdekken wat we allemaal te bieden hebben.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.