Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Tilburg

Bedrijfsfeest Tilburg

Bruiloft Tilburg

Buurtfeest Tilburg

Bedrijfsuitje Tilburg

Babyshower Tilburg

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Tilburg

Personeelsfeest Tilburg

Housewarming Tilburg

Festival Tilburg

Bedrijfsopening Tilburg

Receptie Tilburg

Straatfeest Tilburg

Burendag Tilburg

Partyservice Tilburg

Evenement Tilburg

Trouwfeest Tilburg

Uitvaart Tilburg

Familiedag Tilburg

Zomersluiting Tilburg

Traiteur Tilburg

In Tilburg weten we hoe we van elk moment een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice staat klaar om u te helpen bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, ongeacht de gelegenheid.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Tilburg is, wij zijn er om u te helpen.

Op het werk, of het nu een cruciale zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsjubileum of simpelweg de dagelijkse lunch betreft, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij garanderen dat uw gasten tijdens de bruiloft worden getrakteerd op smakelijke maaltijden en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een culinair hoogtepunt, of het nu in het park is met barbecueën of in de straten van Tilburg met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, of het nu gaat om een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Langs de weg kunt u zich stoppen bij onze foodtrucks voor een snelle en smakelijke hap. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen vragen om een feestelijke start, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Straatfeesten worden culinaire spektakels met onze BBQ en partyservice mogelijkheden, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het menu plannen en bereiden tot het verzorgen van de service ter plaatse, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van verfijnde diners tot informele buffetten, wij verzekeren dat uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten krijgen bij ons een respectvolle en zorgzame benadering, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen worden speciaal met onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot besluit, ongeacht de gelegenheid, locatie of timing in Tilburg, staan wij klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de warmte van het samenzijn terwijl wij voor de culinaire magie zorgen. Tilburg, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.